Skal stemme om Costas skjebne

Publisert

Partido Popular i Valencia skal ha avstemning om hvorvidt generalsekretær Ricardo Costa midlertidig skal utestenges fra partiet på grunn av korrupsjonsskandalen ”Gürtel”. Costa, som akkurat har kommet tilbake til Valencia etter å ha gått pilegrimsveien til Santiago, sier at president Francisco Camps har sagt at han fortsatt har full tillitt til ham.

Partido Popular i Valencia skal ha avstemning om hvorvidt generalsekretær Ricardo Costa midlertidig skal utestenges fra partiet på grunn av korrupsjonsskandalen ”Gürtel”. Costa, som akkurat har kommet tilbake til Valencia etter å ha gått pilegrimsveien til Santiago, sier at president Francisco Camps har sagt at han fortsatt har full tillitt til ham. I Madrid truer imidlertid partileder Mariano Rajoy med å utvise Costa fra PP hvis ikke Camps tar affære og utestenger ham.      

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter