Skal oppruste gater i Albir

Publisert

Alfaz del Pi kommune har mottat 239.999 Euro fra Alicante for å forbedre tre gater i Albir.

Råshuet har lenge neglisjert ordinært vedlikehold av Albir. Man har prioritert Alfaz del Pi. Nå har man fått penger fra Alicante provinsen som er øremerket tre gater i Albir. Det er Boulvar de Los Musicos, Juan Sebastian Back og Oscar Espla som endelig vil få sprukken og ødelagt asfalt utbedret. Kommunen sier man her vil asfaltere nytt og arbeidene vil bli påbegynt denne høsten / vinteren.

 

Lite imponert over kommunen

 

Byråd for infrastruktur sier dette nå skjer «Takket være kommunens gode styre raske arbeidsmetoder». Naboer i Albir er lite imponert, «Det er en skam at kommunen i så mange år knapt har investert i store deler av Albir. Det er denne delen av byen som gir kommune størst inntekter, men rådhuset prioriterer helt andre bydeler når det skal investeres». Når høstregnet kommer oversvømmes gater regelmessig, samtidig er det store farlige hull i asfalten. Dette mindt i noen av de mest trafikkerte gatene i et turistområde som gir store inntekter.

 

Se video av oversvømmelser i Albir

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter