PSOE minister vil stoppe fagforening for sex-arbeidere

Publisert

Arbeidsminister Magdalena Valerio (PSOE) sier hun vil stoppe etableringen  av en fagforening for sex-arbeidere i Spania. Etableringen ble godkjent av hennes eget departement og kunngjort i statens tinglysningsblad (BOE).

Den nye PSOE-regjeringen har profilert seg om en feminist-regjering, den har flere kvinnelige ministre enn noen tidligere regjering i Spania. Argumentet for å stoppe etableringen av fagforeningen er at prostitusjon er ulovlig i Spania.

Nå kritisere ministeren og PSOE-regjeringen for dobbeltmoral. Til tross for at et forbud mot prostitusjon eksisterer i Spania er landet fult av åpenlyse bordeller og prostituerte som jobber langs spanske veier.

PSOE-Ministeren sier hun ikke oppdaget hva hennes eget departament gjorde før saken allerede var publisert i lysningsbladet.

– De har skåret et selvmål, uttalte Magdalena Valeria til spansk presse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter