Rekordvarm sommer

Publisert

Meteorologene spår rekordvarme i Spania i sommer. Det gjelder både for fastlandet, Balearene og Kanariøyene. Gjennomsnittstemperaturen vil ligge opp mot tre grader høyere enn normalt. I tillegg vil sommeren bli enda tørrere enn det som er vanlig, ifølge Spanias meteorologiske institutt, AEMET, som nylig har publisert prognoser for sommerværet helt frem til den 23. september. De viser at inneværende sommer blir en av de varmeste på 100 år. En talsmann for AEMET sier at det er 70 % sjanser for at værprognosene er riktige.

Meteorologene spår rekordvarme i Spania i sommer. Det gjelder både for fastlandet, Balearene og Kanariøyene. Gjennomsnittstemperaturen vil ligge opp mot tre grader høyere enn normalt. I tillegg vil sommeren bli enda tørrere enn det som er vanlig, ifølge Spanias meteorologiske institutt, AEMET, som nylig har publisert prognoser for sommerværet helt frem til den 23. september. De viser at inneværende sommer blir en av de varmeste på 100 år. En talsmann for AEMET sier at det er 70 % sjanser for at værprognosene er riktige. En av ulempene med de høye temperaturene er at varmen i korte perioder kan bli avløst av uvær, opplyser talsmannen.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter