Prestisjetungt seminar til Norge

Publisert

Starmus-festivalen flyttes fra Spania til Norge. Det prestisjetunge vitenskapsseminaret har de siste årene vært arrangert på Tenerife på Kanariøyene. Grunnet mangel på sponsorer flyttes arrangemnetet neste år til Trondheim. Festivalen regnes som et av de viktigste vitenskapsseminarene i verden, med den berømte britiske fysikeren Stephen Hawking og flere Nobel-prisvinnere på gjestelisten.

Starmus-festival er en internasjonal vitenskaps- og musikkfestival som ble arrangert for første gang på Tenerife på Kanariøyene i 2011, deretter samme sted i 2014 og 2016. At det fjerde arrangemnetet nå flyttes til Trondheim skal skyldes sponsorproblemer, spesielt innen privat sektor, skriver avisen El País.

Foto: Starmus-deltager Stephen Hawking holder foredrag under 50-årsjubileumet til den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA i 2008.

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter