Prest arrestert for å ha stjålet en rullestol og lagt den ut for salg på internet

Publisert

En 64 år gammel prest er arrestert for å ha stjålet en elektrisk rullestol utenfor en veldedighetsorganisasjon i El Campello i Alicante. Rullestolen, som har en verdi på 1950 euro, ble stjålet 30. januar. Eieren, som er funksjonshemmet, anmeldte tyveriet til Guardia Civil i Alicante kommune.

64-åringen fra Alicante skal ha stjålet stolen utenfor en veldedighetsbutikk i Alicante.

Anmeldelsen førte til at Guardia Civil i El Campello, med støtte fra det lokale politiet, satte i gang en etterforskning for å finne tyven, som viste seg å være en sogneprest fra samme kommune. Presten, som ikke hadde noe kriminelt rulleblad, forsøkte ifølge Guardia Civil å selge stolen for mindre enn verdien på bruktmarkedet Wallapop.

To uker etter tyveriet av stolen ble den mistenkte innkalt til Guardia Civil-stasjonen i El Campello, der han ble etterforsket for et påstått tyveri. Den stjålne rullestolen ble funnet av betjentene og levert tilbake til den rettmessige eieren, som uttrykte sin takknemlighet.

Disse tiltakene var en del av Guardia Civils sikkerhetsplan for eldre, som omfatter misbruk, tyveri og svindel.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter