Planlegger Europas største fornøyelsespark

Publisert

Spania er inne i en dyp økonomisk resesjon. Det hindrer imidlertid ikke en britiskbasert investorgruppe i å planlegge Europas største fornøyelsespark like utenfor Zaragoza.

Spania er inne i en dyp økonomisk resesjon. Det hindrer imidlertid ikke en britiskbasert investorgruppe i å planlegge Europas største fornøyelsespark like utenfor Zaragoza. Gran Scala, som anlegget heter, skal oppføres på et område tilsvarende fem hundre fotballbaner, og kommer blant annet til å inneholde fem temaparker, 32 kasinoer, 230 restauranter, 30 hoteller, et drøyt titalls museer, tre golfbaner, en veddeløpsbane, en opera og et kongressenter.

Prosjektet er kostnadsberegnet til formidable 17 milliarder euro, noe som gjør det til verdens dyreste av sitt slag. Europas største fornøyelsespark, som angivelig har Las Vegas som forbilde, blir liggende i ørkenområdet ”Los Monegros”, like i nærheten av motorveien mellom Barcelona og Madrid. Det er beregnet at parken vil tiltrekke seg rundt 25 millioner besøkende i året. Gran Scala anlegget vil totalt generere 65.000 arbeidsplasser.    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter