Planlegger Europas største fornøyelsespark

Publisert

Spania er inne i en dyp økonomisk resesjon. Det hindrer imidlertid ikke en britiskbasert investorgruppe i å planlegge Europas største fornøyelsespark like utenfor Zaragoza.

Spania er inne i en dyp økonomisk resesjon. Det hindrer imidlertid ikke en britiskbasert investorgruppe i å planlegge Europas største fornøyelsespark like utenfor Zaragoza. Gran Scala, som anlegget heter, skal oppføres på et område tilsvarende fem hundre fotballbaner, og kommer blant annet til å inneholde fem temaparker, 32 kasinoer, 230 restauranter, 30 hoteller, et drøyt titalls museer, tre golfbaner, en veddeløpsbane, en opera og et kongressenter.

Prosjektet er kostnadsberegnet til formidable 17 milliarder euro, noe som gjør det til verdens dyreste av sitt slag. Europas største fornøyelsespark, som angivelig har Las Vegas som forbilde, blir liggende i ørkenområdet ”Los Monegros”, like i nærheten av motorveien mellom Barcelona og Madrid. Det er beregnet at parken vil tiltrekke seg rundt 25 millioner besøkende i året. Gran Scala anlegget vil totalt generere 65.000 arbeidsplasser.    

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter