Økonomiske motiver bak dobbeltdrapet i Murcia

Publisert

Drapet på den nederlandske volleyballspilleren Ingrid Visser (35) og hennes forlovede Lodewijk Severein (57) i Murcia i midten av mai kan ha vært økonomisk motivert. Politiet i Valencia har arrestert og varetektsfengslet en 36 år gammel mann som angivelig var involvert i forretningsvirksomhet med det nederlandske paret. Mannen, som er av spansk opprinnelse, skal ha kjent paret gjennom sitt engasjement i volleyballklubben Club Atlético Voleibol Murcia 2005 der Visser spilte i to sesonger fra 2009-2011. Politiet har også arrestert to rumenere i alderen 47 og 60 år som mistenkes for å ha utført drapene på bestilling fra den varetektsfengslede mannen.

Drapet på den nederlandske volleyballspilleren Ingrid Visser (35) og hennes forlovede Lodewijk Severein (57) i Murcia i midten av mai kan ha vært økonomisk motivert. Politiet i Valencia har arrestert og varetektsfengslet en 36 år gammel mann som angivelig var involvert i forretningsvirksomhet med det nederlandske paret. Mannen, som er av spansk opprinnelse, skal ha kjent paret gjennom sitt engasjement i volleyballklubben Club Atlético Voleibol Murcia 2005 der Visser spilte i to sesonger fra 2009-2011. Politiet har også arrestert to rumenere i alderen 47 og 60 år som mistenkes for å ha utført drapene på bestilling fra den varetektsfengslede mannen. Forretningsforbindelsen mellom det nederlandske paret og den fengslede skal i følge kilder til avisen El Mundo ikke være relatert til den nå nedlagte Murcia-klubben.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter