Også Katalonia letter på maske-påbudet

Publisert

Polemikken om maskepåbudet begynte i Spania i slutten av mars måned da et statlig dekret påbød ansiktsmaske også på strendene. Regionale myndigheter fra flere av regionene var raskt ute å sa at dette ville de slett ikke håndheve.

Katalanske myndigheter er nå sistemann ut mot statens påbud om maske også på stranden. Miguel Samper er innenriksminister for Katalonia. Han uttalte i et intervju at man i Katalonia kan sole seg og dra på stranden uten maske så lenge man holder tilstrekkelig avstand. Man vil ikke håndheve statens dekret i Katalonia.

Først ut var Balearene som inkluderer Mallorca og Ibiza. Myndighetene påpekte at de ikke ville håndheve statens dekret i sin region og at det bare var å ta av seg masken når man kommer til stranden. Presidenten for Valencia-regionen, Ximo Puig, gjentok mer eller mindre det samme for Valencia-regionen som inkluderer Alicante, Valencia og Kastellon provinsene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter