Nye underslag i Katalonia

Publisert

Politi fra Polica Nacional har raidet kontorene til «Aosciacion Catalana de Municipios (ACM), foreningen for katalanske kommuner. Man mistenker at det har blitt underslått to beløp på 62.900 og 13.332 Euro.

Pengene skal skal ha blitt brukt på en privat reise for en rekke katalanske nasjonalister samt et møte de arrangerte i forbindelse med reisen. De reiste til Brussel tidligere dette året for å besøke Katalonias tidligere president Carles Puigdemont. Presidenten rømte til Brussel i 2018 like før han skulle pågripes og tiltalt.

Misbruk av offentlige midler og underslag var blant tiltalepunktene da en rekke katalanske nasjonalister ble dømt til over ti års fengsel nå i oktober.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter