Ny bok om den spanske borgerkrigen

Publisert

I våres trykte Spaniaposten et utdrag av manuset til boken ”Tusen dager”. Nå har forfatterne Jo Stein Moen og Rolf Sæther ferdigstilt bokprosjektet, som fokuserer på Norge og nordmenns rolle i den spanske borgerkrigen. Forfatterne mener det fra før er skrevet alt for lite om temaet.

”Tusen Dager” tar for seg en rekke sider ved krigen, som blant annet det politiske og diplomatiske spillet i Norge under borgerkrigens gang, næringslivets kampanje for å anerkjenne Franco, ukjente norske enkeltskjebner i forbindelse med krigen, den humanitære innsatsen og den kontroversielle non- intervensjonspolitikken.

Boken inneholder dessuten en oppdatert liste over norske frivillige som deltok i den spanske borgerkrigen, samt spesialtegnede kart og upubliserte fotografier.

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter