Madrid forbyr sirkus med dyr

Publisert

Madrid føyer seg inn i rekken av spanske kommuner som innfører forbud mot sirkus med dyr. Forslaget ble vedtatt tirsdag 31. januar av partiene i det rødgrønne byrådet og det spanske arbeiderpartiet PSOE. Det konservative regjeringspartiet Partido Popular stemte imot forslaget. Sistnevnte parti var også imot fjerningen av subsidiene til hovedstadens tyrefektingskole, et vedtak kommunen gjorde i 2015. Det nye sirkusforbudet gjelder for arrangementer på både offentlig og privat grunn.

Madrid kommune følger dermed etter andre store byer som Barcelona, Valencia, Alicante, Málaga, Córdoba, Palma de Mallorca og Vitoria. Til sammen skal nærmere tre hundre kommuner i Spania ha innført liknende forbud.

Les også: Forbyr sirkus med dyr

Les også: Fratar tyrefektingskole subsidiene

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: