Lyntog og fly på en billett

Publisert

Flyselskapet Iberia og jernselskapet Renfe har startet salget av den nye kombibilletten «Train&Fly». Fly- og togreise kan nå kjøpes på én og samme billett der internasjonale flyruter ved flyplassen i Madrid knyttes opp mot høyhastighetstog til byer som Alicante, Valencia, Córdoba, Málaga, Sevilla, Valladolid og Zaragoza. Billettsalget som startet torsdag 17. september innebærer at de nevnte byene kan kombineres med opp mot 80 forskjellige destinasjoner i utlandet (Europa, Amerika, Afrika og Asia). Billettene kan bestilles på Internett hos både Iberia og Renfe.

I følge avisen El País skal de to spanske selskapene Iberia og Renfe det siste året ha gjennomgått et pilotprogram for å forsikre seg om at det nye tilbudet fungerer. Det skal ha vært nødvendig med teknologiske utbedringer og både togstasjoner og flyplassen i Madrid skal være merket med nye skilt og egne tv-skjermer som viser oppdatert informasjon om fly- og togavgangene.

I Madrid stopper høyhastighetstoget Alta Velocidad Española (AVE) på stasjonene Atocha og Chamartín. Derfra må man ta lokaltog videre til flyplassen Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en reise som er inkludert i kombibilletten. De nye billettene kan bestilles fra ett år i forveien til to dager før reisen. Billettene kan kjøpes på Internett hos både Iberia og Renfe.

Les også:

Ekspresslinje til Barajas

Fly taper mot tog i Spania

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter