Lover vekst og økt sysselsetting

Publisert

Spanias statsminister Mariano Rajoy (PP) lover økonomisk vekst på 2,9 prosent i 2015, fire desimaler høyere enn Det internasjonale pengefondets prognoser. På en pressekonferanse mandag 27. april gjentok statsministeren budskapet om kontinuitet i politikken og advarte indirekte mot nye partier som Podemos og Ciudadanos som han mener vil skade landets økonomiske fremgang. Rajoy har tidligere bekreftet at han stiller til gjenvalg for Partido Popular i november og har lovet det spanske folk 800.000 nye arbeidsplasser.

Regjeringspartiet har gått kraftig tilbake på meningsmålingene og gjorde et svært dårlig valg i Andalucia i mars der de gikk tilbake med hele 14 prosent. De nye uttalelsene kommer under en måned før regionsvalgene i mai.

Les også: Nye partier ikke usunt for Spania

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter