Løp ut på rullebanen for å rekke fly

Publisert

En Ryanair-passasjer skal mandag 8. august ha tatt seg ut på rullebanen ved Spanias hovedflyplass Madrid-Barajas. Mannen som ble stoppet av bakkemannskaper skal ha trodd han var kommet for sent til gaten til et fly til Kanariøyene. Han forlot dermed området for passasjerer og løp ut på rullebanen for å ta igjen flyet. Senere viste det seg at flyet hans fremdeles stod ved terminalen og at han løp etter feil fly.

Mannen fikk lov til å fortsette reisen til Gran Canaria, men ble tatt hånd om av politiet ved ankomst. Han skal ikke ha blitt fengslet, men risikerer en bot på 45.000 euro, skriver avisen El Mundo.

Hendelsen som ble filmet av personal ved flyplassen har skapt debatt på sosiale medier. Madrid-Barajas er en av Europas største flyplasser. Enkelte mener mannen burde ha vært stoppet og kritiserer flyplassen for manglende sikkerhetsrutiner.

Andre fokuserer på selve gjerningen og mener den freidige turisten burde fratas retten til å fly. Avisen Mail Online refererer til en flyplassansatt som på Facebook hevder å ha vært vitne til flere tilfeller av passasjerer som bryter opp stengte gate-dører for å komme seg til flyet.

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter