Kuldebølge over Spania

Publisert

Aemet (Statens metrologisk institutt) advarer om at det fra onsdag vil komme en ny kuldebølge over store deler av Spania, med snø i mange områder, spesielt i den nordlige delen av halvøya. En storm som er under utvikling i Galicia vil spre seg utover resten av landet og føre til mye fuktighet, ustabilitet og kulde.

Temperaturene vil falle stort sett over hele Spania på onsdag, og kuldebølgen vil spre seg til mange spanske provinser. På onsdag vil det bli frost i flere områder, mindre i sørvest, og fra torsdag vil frosten være utbredt i Pyreneene og noen andre fjellområder.

Det vil fortsette å snø fram til torsdag i mange provinser, til og med på Mallorca. På nordenden vil det snø hele uken. Det vil generelt bli mye nedbør, spesielt i de kantabriske fjellene, Pyreneene, det sentrale Spania, Sierra Nevada og Madrid.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter