Kollaps hos flyselskapet Vueling

Publisert

Mengden frustrerte kunder ved Vuelings skranke på flyplassen i Barcelona førte lørdag 2. juli til at politiet måtte tilkalles. Det spanske lavprisselskapet opplever for tiden både store forsinkelser og kanselleringer. Flere tusen passasjerer er berørt av situasjonen og selv ikke de ansatte vet hva som skjer. Selskapets ledelse har ikke kommet med andre forklaringer på problemene enn at de skyldes «operative» forhold.

Ikke bare kundene men også de ansatte i Vueling klager på forholdene i selskapet. Lørdag 2. juli måtte politiet tilkalles til flyplassen i Barcelona grunnet amper stemning ved Vueling-skranken og det som fortoner seg som fullstendig kollaps i organiseringen av selskapet.

Samme dag måtte et tyvetalls avganger kanselleres, med rundt 3.000 passasjerer berørt.

I følge avisen El Mundo har ansatte i Vueling ikke kunnet gi kundene gode nok forklaringer på forsinkelsene, fordi de ikke selv er informert. Det har ført til sinneutbrudd og rene trusler mot personalet.

Det er ikke nok folk til å dekke alle arbeidsoppgavene, noe som har ført til både fire og fem kanselleringer om dagen, sier en ansatt til avisen.

Selskapet skylder selv på dårlig styring hos den tidligere ledelsen. Problemene skal ha vært der i lengre tid, men er først kommet til syne nå. De første rundene med kanselleringer måtte gjøres torsdag 30. juni. Etter det er situasjonen forverret. Inntil Vueling får orden på organiseringen, må de reisende belage seg på flere nye forsinkelser.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter