Jazz Festival i Valencia

Publisert

For attende året på rad arrangerer Valencia Jazz Festival og som vanlig har festivalen klart å tiltrekke seg en rekke kjente jazzartister fra hele verden.

For attende året på rad arrangerer Valencia jazz festival og som vanlig har festivalen klart å tiltrekke seg en rekke kjente jazzartister fra hele verden.

Festivalen samarbeider med Seagram’s Gin for tredje året på rad. Hovedsponsoren har i år ønsket å ta festivalen et steg videre ved å tilby arrangementet Chopin’ Chopin, hvor pianistene Judith Jauregi og Pepe Rivero smelter sine musikkstiler sammen.

Festivalen tjuvstarter med en gratis friluftskonsert lørdag den 28.juni i Jardines de Palau med Chuchitos Valdez Quartet, mens den offisielle åpningskonserten arrangeres i Palau de la Musica i Valencia den 1. juli.

Festivalen har i sin attende utgave klart å tiltrekke seg kjente internasjonale navn som Richard Bona, Avishai Cohen Trio, Naima, Cecile McLorin Salvant, Danilo Perez, John Patitucci & Brian Blade, Freddy Cole, Stacey Kent og Thais Morell.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter