Ingen nye smittede i Alicante-provinsen

Publisert


Nyttig å vite:

Siste døgnet er det ikke registrert døde eller nye smittede av Corona-viruset i Alicante provinsen som har nesten to millioner innbyggere.

Av de 130 nye smittede som ble registrert i hele Spania siste døgn var 74% av dem i Madrid og Barcelona. Provinsen med flest smittede i Spania nå er Lleida i Katalonia. Alle kyst-provinsene som inngår i Costa Blanca og Costa del Sol ligger på null til 5 nye smittede pr. 100.000 innbyggere i uken som gikk.

Siste uken totalt ble det lagt inn 125 personer på spanske sykehus med Corona-smitte. 7 på intensiv-avdeling siste uken. 70% av sykehusinnleggelsene var i Madrid, Katalonia og regionene som grenser til Madrid og nord og syd: Castilla-La Mancha og Castilla og Leon.

Grafen viser nye smittede i Alicante-provinsen fra 5. mars til 6. juni.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter