Ingen nye smittede i Alicante-provinsen

Publisert

Siste døgnet er det ikke registrert døde eller nye smittede av Corona-viruset i Alicante provinsen som har nesten to millioner innbyggere.

Av de 130 nye smittede som ble registrert i hele Spania siste døgn var 74% av dem i Madrid og Barcelona. Provinsen med flest smittede i Spania nå er Lleida i Katalonia. Alle kyst-provinsene som inngår i Costa Blanca og Costa del Sol ligger på null til 5 nye smittede pr. 100.000 innbyggere i uken som gikk.

Siste uken totalt ble det lagt inn 125 personer på spanske sykehus med Corona-smitte. 7 på intensiv-avdeling siste uken. 70% av sykehusinnleggelsene var i Madrid, Katalonia og regionene som grenser til Madrid og nord og syd: Castilla-La Mancha og Castilla og Leon.

Grafen viser nye smittede i Alicante-provinsen fra 5. mars til 6. juni.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter