GPS reddet jente fra overgriper

Publisert

En 17 år gammel jente i Alicante reddet seg fra en overgriper ved å låse seg inn på do i vedkommendes leilighet. Derfra ringte hun politiet som fant jenta via GPS-signalet.

I følge Alicante-avisen Información hadde jenta og den 23 år gamle overgriperen møtt hverandre ved havnen i Alicante og så dratt hjem til hans leilighet. Jenta skal etter noe tid ha ønsket å dra, men ble holdt tilbake fysisk og forsøkt voldtatt. På et tidspunkt klarte hun imidlertid å vri seg unna og løpe inn på badet i leiligheten hvor hun fikk sperret seg inne. Derfra ringte hun nødsentralen 092 som satte henne i kontakt med politiet.

Jenta skal ikke ha kjent adressen til leiligheten, men ble funnet ved hjelp av GPS-funksjonen på telefonen hennes. Politiet fulgte signalet og da de mente de var i nærheten, satte de på sirene og spurte om hun kunne høre dem. Slik fant de både henne og overgriperen. Sistnevnte er arrestert, anmeldt for frihetsberøvelse og seksuelt overgrep.

Hendelsen skal ha funnet sted i morgentimene fredag 1. juli.

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter