Gonzalez støtter spareplanen

Publisert

Spanias tidligere statsminister, Felipe Gonzalez (PSOE), forsvarer Zapateroregjeringens spareplan – plan de ajuste. Under en tale i forbindelse med at PSOE feiret 100 år med representasjon i det spanske parlamentet, sa den tidligere statsministeren at spareplanen er et høyst nødvendig tiltak og at det er viktig at de andre partiene gir den oppslutning for at Spania skal kunne redusere underskuddet på statsbudsjettet, slik landet er pålagt av EU. I slutten av sin tale etterlyste Gonzalez ytterligere tiltak for å få fart på den spanske økonomien.

Spanias tidligere statsminister, Felipe Gonzalez (PSOE), forsvarer Zapateroregjeringens spareplan – plan de ajuste. Under en tale i forbindelse med at PSOE feiret 100 år med representasjon i det spanske parlamentet, sa den tidligere statsministeren at spareplanen er et høyst nødvendig tiltak og at det er viktig at de andre partiene gir den oppslutning for at Spania skal kunne redusere underskuddet på statsbudsjettet, slik landet er pålagt av EU. I slutten av sin tale etterlyste Gonzalez ytterligere tiltak for å få fart på den spanske økonomien. Samtidig som han oppfordret regjeringen til ikke å la seg handlingslamme av kritikken.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter