Garzón krever fengsel for tre av de mistenkte PP politikerne

Publisert

Høyesterettsdommer og korrupsjonsjeger Baltasar Garzón, krever ubetinget fengsel for tre av de mistenkte i den stadig mer omfattende korrupsjonsskandalen som har rammet Partido Popular og flere av deres allierte.

Det er snakk om den antatte hjernen bak hele skandalen, forretningsmannen Francisco Correa. Tidligere partisekretær for PP i Galicia, Pablo Crespo, og forretningsmannen og entreprenøren, Antoine Sánchez.

Antikorrupsjonsdomstolen mener det er stor fare for at de hovedmistenkte vil forsøke å flykte landet, og krever derfor umiddelbar fengsling. De tre er blant annet tiltalt for hvitvasking av penger, svindel og bestikkelser.
 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter