Fire av frem smittede har blitt friske – Hele Valencia-regionen går til fase 1

Publisert

I Valencia-regionen, som inkluderer Alicante-provinsen, er nå fire av fem som som har vært smittet av Corona-viruset friskmeldte.

Helsedepartementet i Madrid har nå bekreftet at hele Valencia-regionen går til den mer «åpne» fase 1 fra og med mandag 18. mai. Selv om Torrevieja, Altea, Alfaz del Pi m.m. gikk til fase 1 forrige mandag forble Valencia by m.m. i fase 0. Fra og med 18 er hele regionen i fase 0.

Myndighetene for Valencia-regioen har bedt helsedepartementet om å også tillate ferdsel mellom provinsene Alicante, Valencia og Castellon. Dette er ennå ikke bekreftet godkjent.

Det blir fase 1 med ett par modifikasjoner. Helse-regionen La Ribera, like syd for Valencia lar ikke folk samle seg i grupper på opptil 10. Noe som er tillatt i resten av Valencia-regionen fra og med mandag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter