Fikk gifteringen tilbake fra havets bunn etter 37 år

Publisert

Et spansk ektepar har fått tilbake gifteringen de hadde mistet i havet for 37 år siden. En kvinnelig dykkerinstruktør skal ha funnet ringen ved Isla de Benidorm. Ringen tilhørte mannen som hadde mistet den på en svømmetur ved øya fem måneder etter bryllupet i 1979. Takket være dykkeren har paret nå fått ringen tilbake. Gjennom et innlegg på Facebook fikk hun tak i eierne.

Den ærlige dykkeren som fant ringen la først ut et innlegg på Facebook der hun ettersøkte et par som hadde giftet seg 17. februar 1979. Hun skrev også at ringen var blitt funnet ved Benidorm-øya. Deretter ba hun folk dele innlegget. Det var imidlertid først da hun også la ut bilde av ringen at rette eier tok kontakt. Nær 80.000 Facebook-brukere hadda da delt innlegget. Før eieren ringte, var det kommet inn en rekke henvendelser fra folk som opplyste feil navn på inskripsjonen. Til slutt hadde noen i ekteparets familie sett innlegget og formidlet det videre, skriver avisen Heraldo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter