Danseband-fest i Albir

Publisert

Det arrangeres for fjerde år på rad høstfest i Albir og i den forbindelse arrangeres det Dansfest på Albir Playa Hotel Torsdag den 03. November. Her blir det både dans, allsang og god mat og drikke.  Det blir både dans, allsang, god mat og drikke. I år er kommer dansebandet Contrazt som i år slipper sitt 12. album. De har vært med i Melodi Grad Prix og har vært nominert til Spellemannsprisen for årets danseband. Contrazt har fire gullplater og flere utmerkelser i kategoriene årets danseband, årets danselåt og årets musiker. 

Det selges billetter både med og uten middag. Pris med middag 65€ (tre retters middag med drikke), 30€ kun inngang til dansefesten. De vil være snack bar med salg av drikkevarer. 

Tore «på sporet» Strømøy er så klart med som konferansier, som tidligere år. 

Torsdag 3. November: Dørene åpner 18.30 for de som har kjøpt inngang med middag. Kl 20.30 åpner dørene for de som har kjøpt kun inngang til festen.

Billetter kan kjøpes på Solgruppens Serivcekontor og på Den Norske Bok-Cafe`n. Begge ligger i hovedgaten i Albir.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter