Camorrasjef arrestert i Spania

Publisert

Italiensk politi har i samarbeid med Guardia Civil arrestert en antatt Camorrasjef i Barcelona. Ifølge politiet er 52 år gamle Salvatore Zazo øvesrte leder for narkotikaomsetningen i Cammoraens hjemby Napoli. Zazo hadde lenge leid en liten leilighet i nærheten av La Sagrada Familia. Han ble arrestert på en internettkafé i calle Cerdeña.

Italiensk politi har i samarbeid med Guardia Civil arrestert en antatt Camorrasjef i Barcelona. Ifølge politiet er 52 år gamle Salvatore Zazo øvesrte leder for narkotikaomsetningen i Cammoraens hjemby Napoli. Zazo hadde lenge leid en liten leilighet i nærheten av La Sagrada Familia. Han ble arrestert på en internettkafé i calle Cerdeña. Vitner skal ha fortalt at han ofte besøkte stedet, og påtalemyndighetene mener at han har styrt sitt narkotikaimperium derfra.

Gaetano Marrucia, politisjef i Napoli, sier at svært mange italienske både oppholder seg og bedriver kriminell virksomhet i Spania. Han mener at italienske og colombianske narkotikakarteller har funnet en samarbeidsplattform på den iberiske halvøy. Han får støtte av Roberto Saviano, forfatter av boken Camorra. Saviano sier at det ikke er uvanlig at italienske kriminelle refererer til den spanske Middelhavskysten som ”la costa nostra”.    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter