Camorrasjef arrestert i Spania

Publisert

Italiensk politi har i samarbeid med Guardia Civil arrestert en antatt Camorrasjef i Barcelona. Ifølge politiet er 52 år gamle Salvatore Zazo øvesrte leder for narkotikaomsetningen i Cammoraens hjemby Napoli. Zazo hadde lenge leid en liten leilighet i nærheten av La Sagrada Familia. Han ble arrestert på en internettkafé i calle Cerdeña.

Italiensk politi har i samarbeid med Guardia Civil arrestert en antatt Camorrasjef i Barcelona. Ifølge politiet er 52 år gamle Salvatore Zazo øvesrte leder for narkotikaomsetningen i Cammoraens hjemby Napoli. Zazo hadde lenge leid en liten leilighet i nærheten av La Sagrada Familia. Han ble arrestert på en internettkafé i calle Cerdeña. Vitner skal ha fortalt at han ofte besøkte stedet, og påtalemyndighetene mener at han har styrt sitt narkotikaimperium derfra.

Gaetano Marrucia, politisjef i Napoli, sier at svært mange italienske både oppholder seg og bedriver kriminell virksomhet i Spania. Han mener at italienske og colombianske narkotikakarteller har funnet en samarbeidsplattform på den iberiske halvøy. Han får støtte av Roberto Saviano, forfatter av boken Camorra. Saviano sier at det ikke er uvanlig at italienske kriminelle refererer til den spanske Middelhavskysten som ”la costa nostra”.    

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter