Avlyser møte etter angrepene i Paris

Publisert

Spanias statsminister Mariano Rajoy har avlyst et partimøte i Barcelona lørdag 14. november. Møtet er avlyst grunnet terrorangrepene i Frankrike kvelden før, der minst 127 mennesker har mistet livet og rundt 300 skal være skadet. Rajoy begrunner avlysningen med solidaritet med ofrene for angrepene. Statsministeren har også innkalt til ekstraordinært møte med Spanias regjering for å diskutere situasjonen.

Det skal også være kalt inn til møte mellom innenriksminister Jorge Fernández Díaz og landets anti-terrorkommisjon for å vurdere om Spanias beredskap skal økes. Terrorberedskapen er allerede satt til nest høyeste nivå (4), noe som ble gjort i juni etter angrepene i Frankrike, Tunisia, Kuwait og Somalia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter