Arrangerer en rekke kurser for unge

Publisert

Noelia Cerezuela, som er byråd for ungdom i La Nucia, har organisert en rekke aktiviteter for 2009. Deriblant syv forskjellige kurstilbud. Nytt av året er kurser i yoga for gravide, selvforsvar for unge kvinner, fransk og tysk, foto og videoredigering. I tillegg fortsetter kommunen med sine kurser i informatikk.

Noelia Cerezuela, som er byråd for ungdom i La Nucia, har organisert en rekke aktiviteter for 2009. Deriblant syv forskjellige kurstilbud. Nytt av året er kurser i yoga for gravide, selvforsvar for unge kvinner, fransk og tysk, foto og videoredigering. I tillegg fortsetter kommunen med sine kurser i informatikk. Cerezuela oppfordrer alle interessenter til å melde seg på så fort som mulig da erfaringen har vist at tiltakene er populære, og at det er begrenset med plasser på hvert kurs.  
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter