Advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet

Publisert

Jean-Claude Trichet, president for den europeiske sentralbanken, advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet ytterligere. Trichet oppfordrer dessuten Zapateroregjeringen til å reformere arbeidsmarkedet, blant annet gjennom å lette på oppsigelsesvilkårene.

Jean-Claude Trichet, president for den europeiske sentralbanken, advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet ytterligere. Trichet oppfordrer dessuten Zapateroregjeringen til å reformere arbeidsmarkedet, blant annet gjennom å lette på oppsigelsesvilkårene. Moderate lønnsforhøyelser og innskrenkning av statlige bidrag var andre punkter på sentralbanksjefens agenda da han besøkte Spania i slutten av juni. Ifølge Jean-Claude Trichet, må spanske myndigheter moderere sine økonomiske bevilgninger, fordi det stigende budsjettunderskuddet kan koste dyrt for de kommende generasjoner.

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter