Advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet

Publisert

Jean-Claude Trichet, president for den europeiske sentralbanken, advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet ytterligere. Trichet oppfordrer dessuten Zapateroregjeringen til å reformere arbeidsmarkedet, blant annet gjennom å lette på oppsigelsesvilkårene.

Jean-Claude Trichet, president for den europeiske sentralbanken, advarer Spania mot å øke budsjettunderskuddet ytterligere. Trichet oppfordrer dessuten Zapateroregjeringen til å reformere arbeidsmarkedet, blant annet gjennom å lette på oppsigelsesvilkårene. Moderate lønnsforhøyelser og innskrenkning av statlige bidrag var andre punkter på sentralbanksjefens agenda da han besøkte Spania i slutten av juni. Ifølge Jean-Claude Trichet, må spanske myndigheter moderere sine økonomiske bevilgninger, fordi det stigende budsjettunderskuddet kan koste dyrt for de kommende generasjoner.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter