92-åring tatt med kokain på Barajasflyplassen

Publisert

En 92 år gammel kvinne ble i midten av oktober tatt med kokain på Barajasflyplassen i Madrid. Tollerne fant 4,3 kilo av det hvite pulveret fordelt i flere pakker skjult på kroppen til 92-åringen som satt i rullestol. Den 92-årige kvinnen og hennes ledsager kom til Spania på et fly fra Sao Paulo i Brasil.

En 92 år gammel kvinne ble i midten av oktober tatt med kokain på Barajasflyplassen i Madrid. Tollerne fant 4,3 kilo av det hvite pulveret fordelt i flere pakker skjult på kroppen til 92-åringen som satt i rullestol. Den 92-årige kvinnen og hennes ledsager kom til Spania på et fly fra Sao Paulo i Brasil. Ledsageren skal ha forsøkt å stikke av da tollerne slo til, men ble senere innhentet.   

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter