9. mai kan du reise fritt

Publisert

Valencia regionen fjerner stengningen av de ytre grensene senest 9. mai. Det er presidenten for Valencia-regionen Ximo Puig som har annonsert dette etter et møte med representanter for den nasjonale regjeringen.

I Spania innførte man «alarmtilstand» i oktober 2020 og siden da har reiser inn og ut av flere spanske regioner vært begrenset til de som reiser pga jobb, skal hjem etc.

Presidenten sier at mange har lidd mye i det man ikke har kunne sett sine familiemedlemmer i denne perioden. Han peker på at det nå bare er en måned igjen til dette blir fjernet.

Myndighetene vil ha et nytt møte 22. april om restriksjonene og oppmykningen av dem. 4. mai holder man møtet som tar den endelige beslutningen om å fjerne restriksjonene om reise.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter