WHO slår alarm, 1700 døde under hetebølgene til nå

Publisert

Verdens helse-organisasjon WHO sier totalt 1700 døde som følge av hetebølgen som nettopp har passert Syd-Europa. De 1700 er fordelt mellom Portugal og Spania.

I Spania var hetebølgen over for noen dager siden, med en ny på vei. Men skogbrannene den forårsaket brenner fortsatt. Til nå er 200.000 hektar brent ned eller skadet.

WHO oppfordrer til kraftigere tiltak for å bekjempe den globale oppvarmingen, forårsaket av menneskers utslipp av klimagasser. Spania er svært sårbar med tanke på global oppvarming. Man ser tørke og ekstreme temperaturer om sommeren. Samt flom og kraftige vinterstormer vår, vinter og høst. Økt strand-erosjon er en av konsekvensene.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter