Tre arrestert for å ha skutt mot svensker

Publisert

Det spanske politiet har kunngjort at de har arrestert tre personer som er mistenkt for å være innblandet i skyteepisoden den 10. februar i Nueva Andalucía, der en svensk statsborger ble skadet. Det er gjennomført to razziaer i Marbella og Alhaurín El Grande.

Det nasjonale politiets enhet for organisert kriminalitet, Udyco, identifiserte de mistenkte etter en grundig etterforskning. Ifølge avisen La Opinión de Málaga var angrepet basert på en avtale mellom rivaliserende svenske kriminelle gjenger.

Ved 23-tiden den 10. februar gikk to svenske statsborgere på Calle Yedra da en maskert mann steg ut av en bil og åpnet ild mot dem. Den ene ble skutt i armen og benet og måtte kjøres til sykehuset på Costa del Sol. Det ble konstatert at skadene ikke var livstruende.

Gjerningsmannen flyktet fra stedet i en bil, og politiet fant senere skytevåpenet og ni patronhylser. Ved hjelp av overvåkningskameraer har politiet klart å lokalisere hjemmet der gjerningsmannen gjemte seg, og identifisere personene som hjalp ham både med å gjemme seg og med å overvåke målene for angrepet. De tre arresterte skal være mellom 24 og 31 år gamle.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter