Stor havne-utbygging i Fuengirola

Publisert

Rådhuset i Fuengirola har nå lagt frem forprosjektet for det som skal bli Fuengirolas nye lystbåt-havn. Det skal investeres rundt 100 millioner Euro for å realisere de ambisiøse planene.

Antallet båtplasser skal nesten dobles fra 471 til 800. Det blir en 160 meter lang terminal for å motta turister som vil besøke Fuengirola fra cruise-båter. Et underjordisk parkeringsanlegg skal ha plass til 700 biler.

Det estimeres at prosjektet vil ta tre år å realisere fra tidspunktet man går i gang. Nå er man i en fase hvor prosjektet vurderes og finansiering må på plass, i tillegg til alle formelle trinn som gjenstår.

Fuengirolas ordfører Ana Mua venter nå på muligheten for å presentere prosjektet for de regionale myndighetene «Junta de Andaluca». Der vil man eventuelt be om ytterligere dokumentasjon eller endringer/justeringer. Neste fase er godkjenninger fra nasjonale myndigheter som alltid har siste ord om alle typer utbygginger i kystsonen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter