Stenger stranden i Marbella på kveldstid

Publisert

Man stenger nå adgangen til strendene i Marbella fra klokken 21.30 og 07.00. Strendene skal være tomme klokken 22.00 og det er strengt forbudt å samles på stranden for å grille, spise eller feste.

Tiltaket er en del av flere nye tiltak. Det er røykeforbud gatelangs og på terrasser samtidig som man har innskrenket åpningstiden for barer og nattklubber. Utebransjen må stenge dørene i sine lokaler innen klokken ett.

De som skal fiske er unntat forbudet men man må kunne vise frem lisens for dette om politiet spør.

Det er Marbella kommune som står bak tiltaket. Det er ikke kommet noen krav om dette hverken regionalt fra Junta de Andalucia eller staten.

Vil unngå fest og middag på stranden

Strendene strenges på kveldstid da man vil unngå samling av store grupper. Spanjolene som ofte bor i mindre leiligheter har for vane å samles sammen utendørs om sommeren. Man samles store grupper, gjerne på stranden, for å spise sammen. Unge samles for å slå av en prat med venner, i værste fall utarter deg seg til den særspanske tradisjonen «El Botellon» en slags improvisert fest hvor billig alkohol nytes gjerne blandet med Coca Cola, Fanta etc. Dette er såpass vanlig at drinken laget av billig papp-vin (Rød Don Simon) blandet med Coca Cola har fått et eget navn, Calomocho.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter