Sjette skyte-episode på kort tid

Publisert

Om kvelden 13. april ble en 34 år gammel mann skutt to ganger på en restaurant i kjøpesenteret Guadalmina vest i Marbella. De siste månedene har seks ulike skyteepisoder funnet sted med få kilometers mellomrom, og i oktober i fjor ble to menn skutt på samme kjøpesenter.

En albansk mann ble skadet i den siste skyteepisoden. Han er innlagt på sykehus på Costa del Sol. Han ble skutt to ganger, og skadene skal være alvorlige.

Skytingen skjedde klokken 21.40 lørdag kveld på restauranten Pan y Chocolate. Gjerningsmennene jages nå av det nasjonale politiet, som etterforsker omstendighetene rundt det som ser ut til å være nok en skuddveksling mellom kriminelle gjenger.

I løpet av de siste to månedene er det registrert seks skyteepisoder i Puerto Banús, Nueva Andalucía og Guadalmina. Til sammen tre personer er skadet, deriblant en svensk statsborger.

Den eskalerende gjengvolden har fått det spanske politiet til å opprette en ny spesialenhet i Marbella med ressurser fra andre deler av Andalucía, inkludert helikoptre og politihunder.

Flere skyteepisoder i Marbella den siste tiden har ført til arrestasjoner på kort tid. Årsaken er en eskalerende konflikt mellom rivaliserende gjenger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter