Robbie Williams spiller i Fuengirola

Publisert

Den britiske popstjernen opptrer i Fuengirola 15. juni.

Robbie Williams, den britiske popens bad boy, går på scenen i Sohail Castle torsdag 15. juni for en konsert som blir hans eneste opptreden i Andalucía i år.

Dette blir den verdenskjente sangerens første opptreden på Costa del Sol, og konserten, som er en del av Marenostrum Fuengirola-syklusen, vil inneholde hits fra hans siste verk, XXV, et samlealbum fra hans 25 år lange solokarriere, som begynte etter at han forlot boybandet Take That da de var på høyden av sin berømmelse.

Showet, som Williams sa at han “virkelig gleder seg til” i et innlegg på sosiale medier tidligere i år, inneholder omarbeidede og orkestrerte versjoner av ikoniske sanger fra karrieren, blant annet Angels, Feels og She’s All That.

Williams har solgt mer enn 85 millioner album på verdensbasis, og har tretten nummer én-album i Storbritannia (en prestasjon som bare Elvis Presley har oppnådd), fjorten nummer én-singler og 18 Brit Awards.

Billetter til showet, som starter kl. 22.30 (inngangene åpner kl. 19.30), kan kjøpes på www.marenostrumfuengirola.com

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter