Postmann tatt i å brenne 3.000 brev

Publisert

En postmann fra Marbella (Solkysten) risikerer fire års fengsel for å ha forsøkt å brenne over 3.000 brev. Brevene skal ha tilsvart flere måneder med post som skulle ha vært levert til innbyggere i byen. Istedenfor å levere posten skal mannen ha latt brevene hope seg opp i hjemmet sitt. For å komme unna problemet skal han til slutt ha valgt å brenne dem. Mannen ble imidlertid tatt på fersk gjerning av politiet som fikk reddet flere tusen brev. Hendelsen går tilbake til 2013 og 2014.

Fra august 2013 eller tidligere og flere måneder fremover skal vedkommende ha sluntret unna jobben som postmann og samlet opp tusenvis av brev som han oppbevarte hjemme hos seg selv. For ikke å bli oppdaget skal han i januar 2014 ha bestemt seg for å brenne brevene. Politiet overrasket imidlertid mannen og fikk stanset den kriminelle handlingen. Hvor mye post som gikk tapt er uklart, men 3.583 brev skal ha blitt reddet fra flammene. Mannen var fast ansatt i det spanske postvesenet (Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos S.A) og hadde ansvar for fordeling og levering av post i et området av byen Marbella. Aktoratet i saken har bedt om fire års fengsel.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter