Nordisk næringslivsmesse til våren

Publisert

Fuengirola kommune har annonsert den første utgaven av “Spain Nordicum”, en forretningsmesse som skal arrangeres 5.-10. mars neste år i Palacio de la Paz.

Målet med den nordiske messen skal være å understreke den sterke innflytelsen fra nordiske borgere i Fuengirola. Bak prosjektet står advokaten og forfatteren Rafael Ábalos, som fikk ideen fordi han nesten utelukkende har nordiske naboer til huset sitt, hovedsakelig fra Finland, men også svensker, dansker og nordmenn.

En viktig samarbeidspartner er den spansk-nordiske foreningen AHN i Fuengirola-Mijas. Foreningens president Michael Emdenborg deltok på den offisielle presentasjonen av messen i rådhuset. Han fortalte at de støtter prosjektet og har tatt kontakt med IKEA i Málaga for å samarbeide om messen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter