Nesten 30 arrestert etter protester i landbruket

Publisert

Bøndene har blokkert trafikken på både motorveier og i mer sentrale strøk. Frem til i dag, onsdag 14. februar, har 26 personer blitt arrestert i Andalucía i forbindelse med de landbruksprotestene som pågår i Spania uten tillatelser.

Fire av disse kan bli siktet for sin rolle i organiseringen av demonstrasjonene på sosiale medier. I tillegg har politiet identifisert opptil 2 000 deltakere i demonstrasjonene.

I går ble veier blokkert i Sevilla, Granada, Jaén og Cadiz. I dag har opprørte bønder og organisasjonen 6F – som står bak protestene – planlagt blokader i Málaga-provinsen. De avholdes ved kilometermerke 86 på A-45 ved Caserío de San Benito, på A-92 ved kilometer 149 ved El Faro, på A-92M ved kilometer 7 ved Paneque-hotellet og på A-384 ved Almargen-krysset og rundkjøringen ved innkjøringen til Ronda.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter