Middelalder-marked i Fuengirola fredag 29. des

Publisert

Fredag 29. desember arrangeres Gran Fiesta Medieval i Fuengirola, en populær festival som gjenskaper stemningen på et tradisjonelt middelaldermarked. Arrangementet, som starter kl. 11.00 og varer til kl. 21.00, byr på en rekke attraksjoner, underholdning og oppvisninger, deriblant fingerte kamper, akrobatiske oppvisninger og en falkoneroppvisning.

I tillegg til mer enn 30 boder med typiske håndverks- og kunsthåndverksprodukter vil det også være et dusin barneverksteder med temaer som blant annet sadelmakeri, keramikk, middelaldermynt og dekorasjon.

Alle aktivitetene er gratis, selv om barneturene koster én euro.

Middelalderlandsbyen vil befinne seg på Plaza Reyes Católicos, Avenida Condes de San Isidro, Camino de Coín og Calle San Antonio. Rådhuset har informert om at disse gatene vil være stengt for trafikk denne dagen.

Programmet starter med åpningsseremonien kl. 11.00, etterfulgt av middelalderparaden kl. 12.00, som gjentas kl. 17.30. Falkeoppvisninger finner sted kl. 12.20, kl. 18.30 og kl. 20.00.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter