Michael Tetzchner til Costa del Sol

Publisert

Høyres stortingskandidat Michael Tetzchner er på vei til Malaga og Costa del Sol. Daglig leder ved Den Norske Skolen i Malaga, Henning Nordby, har invitert Tetzchner nedover i forbindelse med oppstarten av Høyres lokallag. Det er første gang en norsk toppolitiker besøker den spanske solkysten.

– Jeg kan fortsatt ikke si med sikkerhet når lokallaget vil bli offisielt stiftet, annet enn at det blir i løpet av høsten. I anledning Tetzchners besøk skal vi arrangere et møte i sjømannskirken i Calahonda. Jeg er selv utenlandsnordmann gjennom 20 år, og vet hva slags problemer som kan oppstå. Høyres lokallag i Spania skal satse hardt på skatt, helse og skole, sier Nordby til Spaniaposten i forkant av besøket.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter