Marenostrum i Fuengirola blir rammen rundt sommerens filmfestival

Publisert

Konsert og festival-omårdet Marenostrium blir rammen når man viser filmer som Minions, Spiderman og mange mange flere i Fuengirola denne sommeren.

Programmet som er satt opp denne sommeren: “Canta 2” (25. juli), “Padre no hay más que uno 3” (26. juli), “Minions: El origen de Gru” (22. august) og “Spiderman: No way to home” (23. august).

“Rådhuset i Fuengirola jobber for at innbyggerne i Fuengirola og de som besøker oss skal ha et fritidstilbud i tillegg til sol og strand, for vi vet at det er svært viktig å tilby fritidsalternativer. Derfor lanserer vi denne gangen en ny utgave av dette kulturinitiativet, der vi i løpet av juli og august vil tilby fire filmvisninger som passer for hele familien og publikum”, forklarte ansvarlig byråd José Sánchez.

Og som tidligere år vil sommerkinoen også i år ha en veldedighetsbar som igjen vil bli administrert av AFA og AECC, og vi ønsker at de skal samarbeide så mye som mulig med disse to foreningene som gjør et så godt arbeid i byen vår, og som vil tilby snacks, drikke, godteri, pølser, popcorn osv. til svært rimelige priser”, sa han. til svært rimelige priser”, sa han og bemerket at “den 25. og 26. juli vil baren bli administrert av AECC, mens den 22. og 23. august vil det være AFA som har ansvaret for den”.

Rådmannen for strandsaker minnet om at “de som ønsker å delta, kan ta med eget håndkle og/eller strandstoler, og som ved tidligere anledninger vil det også være tribuner på området for dem som ønsker å benytte seg av dette alternativet”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter