Marbella: Kuwait-Spanske kulturdager 30. juli til 1. august

Publisert

Marbella skal være vertskap for Kuwait-Spain Festival, et initiativ som vil inneholde ulike aktiviteter og forestillinger for å styrke båndene, bringe sammen kulturer og tradisjoner og fremme turisme og handelsforbindelser. Rådgiver Remedios Bocanegra, som er ansvarlig for delegasjonen for fastboende utlendinger, forklarer at dette initiativet vil finne sted fra 30. juli til 1. august i Europa-hagen på Avenida de las Naciones Unidas i Puerto Banús, og understreker at “det forsterker det lange og nære forholdet til kommunen vår, spesielt siden slutten av 70-tallet, da borgere fra Den persiske gulf valgte byen som bosted og feriedestinasjon”.

“Rådhuset vil gjerne takke arrangørene for at de i samarbeid med konsistoriet og den kuwaitiske ambassaden har gjennomført et arrangement av denne størrelsen i byen vår”, sa han. I den forbindelse understreket Bocanegra at Marbella “kjennetegnes som en kosmopolitisk, internasjonal, åpen og multikulturell destinasjon, og at denne typen møter gir mulighet til å lære litt mer om blant annet gastronomi, kunst, kultur og folklore i Kuwait”.

Abrar Faisal Al Masoud, administrerende direktør i Future Group og arrangør av festivalen, la til at “målet er at festivalen skal kaste lys over relasjonene mellom Spania og Kuwait innen blant annet økonomi, politikk, kultur, kunst og turisme”, og takket institusjonene og sponsorene for deres støtte til å gjøre dette mulig. Partneren, Genoveva Rincón, opplyser at “festivalen er åpen for alle kulturer, fra kl. 19.00 til 24.00, og at den begynner søndag 30. kl. 20.30 med en innvielse der Kuwaits ambassadør, Khalifa Alkharafi, og Spanias ambassadør i Kuwait, Miguel José Moro Aguilar, vil være til stede sammen med andre myndigheter”.

Festivalen vil by på aktiviteter med flamenco- og kuwaitiske dansegrupper, ulike stands fra bedrifter fra begge land med håndverksprodukter, mat og klær, et telt der man kan smake på typiske retter, samt deltakelse fra restauranter fra begge land.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter