Malaga-provinsen må vente på fase 2

Publisert

I Andalucia var håpet at Malaga-provinsen kunne fortsette nedskaleringen til fase 2 på mandag. Helsedepartementet konkluderte i dag 22. mai at provinsene må vente til 1. juni. Tallene fra Malaga-provinsen er ennå ikke gode nok for fase 2 mener man i Madrid, med det for Junta de Andalucia ikke godkjent sin «søknad om fase2» for Malaga-provinsen og Granada.

De som har gode nok data for fase 2 er Almeria, Cadiz, Cordoba, Huelva, Jaen og Sevilla. Malaga-provinsen lå en uke etter disse da Malaga gikk fra fase 0 til fase 1. Den provinsen i Andalucia som er mest avhengig av inntekter fra turisme forblir altså en uke etter mesteparten av Andalucia. Junta de Andalucia ønsket å få Malaga-åpnet mest mulig og hele regionen inn i samme fase, noe man ikke greide.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter