Jazz Festival i Fuengirola 4. og 5. juli

Publisert

Sohail Jazz Festival vender tilbake til Marenostrum Fuengirola 4. og 5. juli med Kurt Rosenwinkel og Telmary. Billetter er allerede i salg på https://marenostrumfuengirola.com.

Dette ble kunngjort i dag av den ansvarlige rådmannen Rodrigo Romero, som understreket at “det årlige konsertprogrammet i Fuengirola ikke etterlater noen likegyldige. Hvert år får vi besøk av et stort antall artister og musikalske stilarter for å kunne tilby publikum et mangfold av høy kvalitet. Denne sommeren 2024 får scenen Fundación Unicaja/Sohail Castle det musikalske og sceniske potensialet til to store internasjonale artister: Kurt Rosenwinkel med sitt nye show “The Next Step Reunion” den 4. juli, og Telmary med Habanasana den 5. juli”.

Den amerikanske komponisten, multiinstrumentalisten, bandlederen og produsenten Kurt Rosenwinkel besøker Marenostrum Fuengirola for første gang med sin stemme og gitar. Artisten regnes for å være en av verdens beste gitarister på grunn av sitt særpreg og talent. Den 4. juli 2024 tar den internasjonale jazzstjernen med seg sin spektakulære sound til Sohail Castle med det nye showet “The Next Step Reunion”.

Kurt Rosenwinkel har mer enn tretti års erfaring med å komponere og opptre. I løpet av denne tiden har han fornyet gitarens klang og hvordan den oppfattes, og han har til og med skilt seg ut foran publikum i hver av sine komposisjoner og fått tilnavnet “Rosenwinkelian”.

Den ledende gatepoeten som står i spissen for hiphop og urban musikk på Cuba, og den friske og pulserende lyden fra Habanasana-kollektivet vil dele Fundación Unicaja-scenen 5. juli 2024. En unik forestilling som forener tradisjonelle cubanske rytmer med dynamikken i moderne hiphop.

Telmary har trollbundet publikum og generasjoner over hele verden med sin stemme som en forkynner av positive og styrkende budskap som utfordrer kjønnsnormer. Habanasana er den perfekte musikalske stemningen for å gi deltakerne en eksepsjonell opplevelse der de kan reise gjennom musikalske toner på en intim scene innenfor veggene til Sohail Castle.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter