Har begynt å rive ulovlige hus

Publisert

Kommuneledelsen i Marbella har begynt å rive hus og bygninger som ble ulovlig oppført den gang Jesus Gil var ordfører i byen. I første omgang er det snakk om et uferdig leilighetskompleks med 34 boliger, beliggende ved elvebredden av Rio Real like øst for Marbella. Bygget ble i sin tid oppført av et firma eid av José Ávila Rojas, som er en av de innblandede i korrupsjonsskandalen Malaya.

Kommuneledelsen i Marbella har begynt å rive hus og bygninger som ble ulovlig oppført den gang Jesus Gil var ordfører i byen. I første omgang er det snakk om et uferdig leilighetskompleks med 34 boliger, beliggende ved elvebredden av Rio Real like øst for Marbella. Bygget ble i sin tid oppført av et firma eid av José Ávila Rojas, som er en av de innblandede i korrupsjonsskandalen Malaya. Det er også besluttet å rive en bygning i San Pedro Alcántara. Samt at det er forventet at det vil utstedes flere rivningsordrer i nærmeste fremtid. Det er den regionale regjeringen i Andalucía som presser kommuneledelsen i Marbella til å sette i gang rivningstiltakene.
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter