Fuengirola: Fant på kidnapping for å «skjule orgie i sex og dop

Publisert

Etter å ha brukt rundt 1.800 Euro på prostituerte og drop i løpet av en lang natt diktet drosjesjåføren opp en historie om hvordan han hadde blitt kidnappet og ranet av en kunde. Formålet var å bortforklare hvordan mye penger var blitt borte, hvorfor han ikke var kommet på jobb og hvorfor han hadde vært borte fra familien.

Den fantasifulle sjåføren hevdet kunden hadde truet ham med en kniv og krevd at de kjørte til et bordell. Her skal mannen ha blitt tvunget til å ta narkotika og senere samme natt blitt tvunget til å dra til en venns hus for å selge ham en moped, så «festen» kunne fortsette noen timer til.

Drosjesjåføren hevdet også at han i løpet av natten hadde blitt låst inne i en bod.

Politiet kunne relativt raskt fastslå at mannen i realiteten hadde tilbrakt rundt femten timer på et bordell i Mijas. Her hadde han hadde tilbrakt tiden i selskap med to prostituerte noe som ikke var helt gratis. Politiet mener mannen selv hadde bedt som kompis om å få sove ut i boden så han kunne dra hjem noe mer uthvilt.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter