Fórmula 1 for elektriske båter i Marbella

Publisert

Havets elektriske Formel 1, “vil gjøre byen til verdens sentrum for nautisk sport denne helgen” sier ordfører Ángeles Muñoz. Konkurransen skal arrangeres 1. og 2. juni.

“Dette arrangementet er allerede i ferd med å varme opp og vil projisere et flott bilde av Marbella på internasjonalt nivå”, sa rådmannen, som minnet om at det er et arrangement “med stor innvirkning, noe som fremgår av de mer enn 1. 1 milliard følgere av lederne for de deltakende lagene”, inkludert Marc Anthony, som opptrer denne fredagen på La Caridad-gården som en opptakt til konkurransen, Nadal, Didier Drogba, Tom Bradi, Steve Aoki og Checo Pérez, hvis administrerende direktør, Álvaro Buenaventura, også var til stede på arrangementet. Han oppfordret også alle til å komme til Puerto Banús denne helgen, der det vil bli satt opp et område på moloområdet der man kan nyte showet gratis.

Generalsekretæren for idrett i den andalusiske regionregjeringen, José María Arrabal, sa på sin side at dette er “en lovende konkurranse for fremtiden på grunn av verdiene den fremmer, blant annet likestilling og bærekraft”. Delegaten fra Diputación, Juan Rosas, takket konsistoriet for “arbeidet som byen gjør når det gjelder idrett”, og bemerket at E1-konkurransen “vil forbedre Marbellas image gjennom en svært innovativ disiplin som også er det eneste arrangementet som arrangeres i Spania”.

Administrerende direktør for Cívitas Puerto Banús, Juan Núñez, takket på sin side nok en gang for den institusjonelle støtten til arrangementet, “som plasserer Marbella på samme nivå som byer som Monaco, Genève eller Hong Kong”. Han fremhevet også den store spanske representasjonen under helgens arrangement, med førere som Cris Lazarraga, Lucas Ordóñez og Dani Clos. “Konkurransen kan følges fra stranden i Puerto Banús med gratis adgang mellom kl. 10.00 og 20.00, både lørdag og søndag”, sa han.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter