«Forlatte» parasoller og strandstoler skal fjernes

Publisert

Almuñécar på Costa Tropical følger Torrox’ eksempel med å fjerne forlatte parasoller og strandstoler.

Det dreier seg om ferierende som setter ut parasoller og strandstoler om morgenen for å «bestille plass» eller forlater tingene sine ved middagstid for å gå og spise, for så å dukke opp igjen etter kl. 18.00.

Å «reservere plass» ved å plassere parasoll og strandstol i vannkanten om morgenen er et vanlig syn på spanske turiststeder langs Middelhavskysten.

I Torrox har det vært forbudt i årevis.

For noen dager siden bestemte Almuñécar på Costa Tropical seg for å sette en stopper for fenomenet. «De har satt i gang en kampanje for å informere strandgjestene om at etterlatte parasoller og strandstoler vil bli plukket opp», sier rådmann Lucía González i en pressemelding.

Kommunen gjør en myk start ved å sette et klistremerke på eiendelene med en tekst om at de vil bli fjernet ved neste anledning.

«Dette er ikke et nytt fenomen i kommunen vår, men vi kan ikke tolerere dette lenger, for alle er velkomne på stranden», sier Lucía González.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter